Runt halva Brunnsviken

Idag träffade vi Råttan och Callie med mattar. Först gick vi från Bergianska trädgårdarna till fårhagen och lät hundarna jaga varandra där, och sedan vidare till Sjöstugan för lunch/fika. Jag gillar Sjöstugan men börjar nästa tröttna lite på hur dyrt det är där. En liten macka med färskost för 57 spänn! Det blir nog fler medtagna picnicar och färre fikor i sommar.

Efter fikan det fortsatte vi till Hagaparken och hamnade mitt i ovädret. Oskar och jag räddade oss till slut undan åskan upp på en buss och åkte hem.
En jättemysig dag, och bra för Oskar att både få umgås med nya hundar på ett avslappnat sätt, passivitetsträna på cafét och åka buss. En extra bonus är ju att jag hade himla trevligt. Och fick två nya, snygga hundar att fotografera. Det får vi göra om snart! När vi kom hem däckade Oskar i en liten hög.
Det blev en massa fina bilder, särskilt på Callie som posar som en riktig modell. (Om matte vill ha fler bilder är det bara att höra av sig, jag har en hel hög). Ett smakprov:

Callie spanar i fårhagen


Liggande span


Oskar betar som vanligt (vaddå, det är väl en fårhage eller?)


Fina Råttan


Dagens bild! Råttan och Oskar


På caféet undrade två hundar var mattarna tagit vägen


Råttan


Callie




När vi kom hem var Oskar trööööött...


Såååå trött...


Kommentarer
Postat av: Virre

Tack för idag! Fina bilder du fick=) Oscar är ljuvlig!



Virre

2009-07-04 @ 23:16:47
Postat av: nemo

Dom där sista bilderna på Oskar är ju för härliga! Skönt med en nöjd och trött hund :)

2009-07-06 @ 19:03:07
URL: http://www.metrobloggen.se/viharhittatnemo
Postat av: Denise Hundkonsult

Oj sicket fint språk på bilden med "Oskar och Råttan" En uppsjö av lugnande signaler :) Eller är det så att Oskar har ätit något olämpligt och fått dålig andedräkt som har ett finger med i spelet hahaha

2009-07-10 @ 01:12:47
URL: http://www.denisehundkonsult.se
Postat av: Mikaela

Vilka fina bilder på alla söta promenad damer & herre!!! Ja vi måste ta en tur snart igen! Och picknick nästa gång! Blev jätte kär i Oscar! Han är helt underbar!!!

2009-07-12 @ 20:44:54
Postat av: Maria

Denise: Visst är bilden på Råttan och Oskar fin? Älskar deras ansiktsuttryck, och det låter inte som en helt orimlig förklaring med dålig andedräkt ;)

2009-07-13 @ 14:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0