Konsten att fotografera en hund

Dagen började med en mysig promenad och fika i Ulriksdals slottspark. Vännen Sofie hjälpte mig med att ta lite bilder på mig och Oskar till hemsidan. Här är ett urval bilder, där man även ser hur svårt det är att få både mig och Oskar att sköta oss samtidigt! De mer seriösa bilderna hamnade på hemsidan - ta en titt!

Oskar spanar flugor


Wiii! Alla öron och hår rakt upp!


Puss!Oskar ledsnade och attackerade mig


Hopp över ben

Älskade djur

Ibland ser det ut så här i hundkorgen......och ibland ser det ut såhär.

Unghundskurs idag

Idag sätter vårens unghundskurs igång. Unghundsperioden innebär ofta ett minskat intresse för husse/matte och ett ökat intresse för precis allting annat. Därför kan det vara skönt att få lite extra vägledning och pepp just då.
Jag är själv hopplöst förälskad i unghundar och uppskattar deras uppfinningsförmåga, fantasi och glädje. Tricket är att behålla allt detta in i vuxenlivet, men samtidigt plocka upp en anings större självkontroll, stresshantering, kontakt och givetvis lydnad.
Unghundskursen är en rolig kurs där det alltid händer något oväntat och man måste få och våga skratta när hunden exploderar i en stor boll av hormoner, lycka och överskottsenergi.

Vill du gå kurs för mig på Guldhunden? Kika in på www.guldhunden.se för kursutbud.


Vårens kurser!

Äntligen är det vår! Kika in på www.guldhunden.se för uppdaterat hemsida och kursutbud! Nyheter är bland annat aktiveringspromenad med skogsagilityinriktning samt en klickerkurs. Superkul!


Viltberikning

Idag när Nina och Pedro var här på besök hittade Oskar en skatt! Ryggraden och huvudet av ett rådjurskadaver låg och skräpade på marken när vi var ute och gick - en toppenberikning!

Slicka, slita och bita är smaskens


Det går inte att ta miste på hur stolt han är när han bär runt på skatten. Hållningen och svansen säger allt!


Skatten fick följa med så länge Oskar orkade bära på den


Världens lyckligaste hund?


Efter lång stunds tuggande i solen avslutades promenaden med ett bad i ån. En mycket braig dag enligt Oskar


Tack Nina och Pedro för bilderna!

Glad påsk!

Vi åt påsklunch på caféet i växthusen i Ulriksdal. Supergoda mackor med lax och ägg, och såklart favoriten citronmarängpaj efteråt. Hoppas att ni också har en härlig påsk!

Oskar sover under bordet på caféet


Posering på sten

RSS 2.0