God jul!

God jul och gott nytt år önskar Guldhunden!Två trötta unghundar

Såhär är det inte ofta man ser dem tillsammans, Tuva och Oskar. Efter varsin separat promenad med lekstund som avslut däckade hundarna slutligen och lugnet lade sig. De är lite som barn, flänger och flänger tills de somnar helt plötsligt, var som helst, av trötthet.

Tuva slocknade förstOch snart lade sig Oskar bredvid
Mysigt i soffan
Ännu mysigare i soffan


En liten gosig säng

Såhär ser det ibland ut i sängen när jag går upp på morgnarna. Längst in vid väggen är min plats och i denna lilla 1.20-säng ligger vi alltså och skedar alla tre på nätterna. Oskar är så söt när han smyger upp till oss mitt i natten att man glatt bökar sig lite åt sidan och gör plats. Gladast är man om man får ryggsidan eftersom tassidan har en tendens att vara lite vass.Sound of Trains and Aeroplanes

Äntligen har videon till Escapist kommit! Min sambo spelar bas i bandet som heter Sound of Trains and Aeroplanes. Titta och lyssna - visst är de bra!

http://www.myspace.com/stamusicFullt ös medvetslös

Oskar fyllde 2 år för några veckor sedan men var sjuk på sin födelsedag så kalaset ställdes in. Presenter fick han i alla fall! Av oss fick han aktiveringsspelet Etolådan av Kerstin Malm, av Tuva och Pedro tuggben och en leksak och av Ronja och Swanny ett tygmarsvin. Mycket lyckat tyckte Oskar!

Öppnar tuggbenspaketet - Oskar älskar att öppna paket!


Eftersom kalaset ställdes in blev det en unghundsträff i hagen idag i stället. På plats var Oskar, Tuva och Ronja. Även Swanny fick följa med på ett hörn och unghundsbusade lite, hon också. Bilderna blev tyvärr skrutt men man kan nästan urskilja hundarna om man anstränger sig lite. Träffen avslutades på café Sjöstugan med fika!

Tonåringarna: Tuva, Ronja och Oskar


Förvirrade hundar verkade vara temat denna dag. Någon leker här, någon badar där, kul verkade de ha i alla fall.


RSS 2.0