Mars

Fotograf: Maria Eidvall


Mars kommer att bli en hektisk hundmånad med tre saker inplanerade:

Första helgen spenderas i Linköping på en instruktörsutbildnig för SKK i Freestyle och Healwork to music. Jag är ju redan diplomerad instruktör men SKKs utbildning tror jag kan tillföra mycket nytt, dessutom är det en strålande undanflykt för att få träna freestyle med likasinnade en hel helg! http://www.hundfreestyle.se/uppdaterat/instruktorsutbildning-i-freestyle-och-htm/

Månadens andra helg tar jag med mig Oskar igen, denna gång upp till Hundcampus i Hällefors. Kursen heter Klick&Trick och hålls av en mina hundidoler Kim Salomonsen. Jag ser fram emot att få massor av nya tips för att utveckla min egen träning!
http://www.hundcampus.se/index.php?sida=klick-trick

Sista helgen i mars är det seminarium med Bob Bailey - antagligen världens bästa hundtränare. Jag har velat se honom i evigheter och nu är det äntligen dags!
http://www.dinkurs.se/appliance/?event_id=5672

Vad jag ska göra i april? Sova!

Pssst! Glöm inte att surfa in på min fantastiska fotografs hemsida - visst är hon duktig!

Att fly staden

Ibland behöver man bara komma bort en stund. Jag stoppade in Oskar i bilen och åkte ut till vännen Bella som gör exjobb på de tama dovhjortarna på Tovetorp. Samma hjortar som jag klickertränade för några år sen. Hjortarna kände igen mig och hundarna fick leka som tokar (utanför hägnet). Skönt för oss alla!

Vad har du hjort?


Ronja demonstrerar bästa stilen med bollen


Toklek!
Men vi kan även sitta stilla en sekund

RSS 2.0