En liten gosig säng

Såhär ser det ibland ut i sängen när jag går upp på morgnarna. Längst in vid väggen är min plats och i denna lilla 1.20-säng ligger vi alltså och skedar alla tre på nätterna. Oskar är så söt när han smyger upp till oss mitt i natten att man glatt bökar sig lite åt sidan och gör plats. Gladast är man om man får ryggsidan eftersom tassidan har en tendens att vara lite vass.Kommentarer
Postat av: Söderhund

Mys! Kan ju meddela att det inte hjälper med bredare säng. Vi har en som är en och åttio, och alla - människor, katter och hund - brukar ändå hamna på ena sidan av sängen. Varken Anders eller jag brukar ha något täcke. Misstänker att det är lilla kattungen som snor det ;-). Men dom är ju så gölliga, inte gör det något att man vaknar formad som ett bakvänt S när man får somna till kattspinn och hundsnark (som jag är betydligt mer tolerant inför än människodito).

2009-12-11 @ 22:43:42
URL: http://soderhund.blogspot.com
Postat av: nemo

Visst är det mysigt!!

Men det är allt en del gånger jag vaknat och argt sagt till killen att sluta nypas, och sedan inser jag att jag har fått Nemos tassida och det är han som ligger och knôr haha.

2009-12-12 @ 00:39:08
URL: http://viharhittatnemo.blogg.se/
Postat av: Christina

En underbar bild! Tänk så bra han har det, Oskar!

Det måste vara en prestation att kunna klämma ner sig två vuxna och en stor hund på 1,20! Och kunna sova.

2009-12-14 @ 18:02:53
URL: http://stribergsstation.blogspot.com/
Postat av: Maria

Söderhund och Nemo:

När man talar om hundsnark så snarkade Oskar så högt och ljudligt härom natten att jag var övertygad om att det var Janne. Men när jag skulle putta till honom landade handen i mjuk päls i stället...

Christina:

Sovandet har vi inga problem med den här årstiden! Allt är så mörkt och kallt att man helst spenderar hela dagar i sängen :)

2009-12-15 @ 15:34:47
URL: http://www.guldhunden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0