Agility och bad

Hundkompisen Ebba bodde hos oss några dagar. Vi var på drop-in agilityn en dag och hundarna fick springa genom tunnlar, säck och hoppa hinder. Det var hur mycket hundar som helst där och jag var mycket stolt över att de lyckades skärpa sig och koncentrera sig på hinderna. Duktiga!

Den långa tunneln


Ebba visar hur det ska gå till


Oskar var snabbare än jag


Duktiga hundar som pausar med husse i värmen


Efter agility blir man trött! Vila i skuggan innan det var dags för hemfärd


Efter att ha vilat hela dagen gick vi ner till Brunnsviken och badade. Hundarna var överlyckliga och simmade efter vattenleksaker. Det är jättekul att bada med Oskar, men man får verkligen passa sig när han kommer nära i simningen eftersom han tror att han kan klättra upp på en. Det blir ganska många rivmärken! Ebba är duktigare på att simma bredvid.

Jag lockade ut hundarna med leksaken:


Vaddå, vad vill ni?


Jaha, var det DEN HÄR ni vill ha?


Oskar högg den och sen blir det kappsimning in


Dragkamp är ju också kul!


Kommentarer
Postat av: nemo

Oj vilken lång tunnel! Nemo var inte så förtjust i agility när vi provade det en gång, tunneln vägrade han gå in haha. Det enda som dög var att hoppa över hinder.

2009-08-13 @ 19:28:25
URL: http://www.metrobloggen.se/viharhittatnemo
Postat av: Maria

Oskar älskar det! Vi började med en mycket kortare tunnel hemma och gjorde den sen lite längre. Sen hjälper det nog till att han alltid får springa efter något vi kastar i slutet (det får han inte så ofta annars). Han kan till och med gå igenom säcken nu!

2009-08-13 @ 19:33:44
URL: http://guldhunden.blogg.se/
Postat av: bella

mysigt!! :)

2009-08-13 @ 22:16:21
Postat av: M1 å Tekla

Jodå. vet hur det är när hunden är snabbare än föraren...hann inte med Tekla på träningen i onsdags, hon var superduktig ändå, räcker snart att peka rätt...=) Tävling ikväll...spännande!

2009-08-17 @ 14:30:02
Postat av: Yvonne

Härligt att höra att de (Ebba) kunde koncentrera sig trots andra hundar. Vi har tränat lite hemma på kort tunnel och höjdhopp. Dessvärre hoppar hon obehindrat över staketet till grannens hundar ibland. Ska besöka agility drop-in och lära mig lite om kommandon t.ex. Tack för härliga bilder!

Yvonne

2009-08-24 @ 12:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0